Mini Speed

Mini Speed je inovacija Alma Lasera za platformu Accent Prime. Riječ je o tehnologiji ultrazvuka koja se koristi za nekirurško i bezbolno uklanjanje viška masnoća s lica, donjeg dijela čeljusti i podbratka. Mini Speed je nastavak patentirane UTZ tehnologije koja postoji više od 10 godina u obliku sonde Ultra Speed za platformu Accent Prime, a koja se koristi za nekirurško preoblikovanje tijela i skidanje viška lokaliziranih masnoća. Kombinacijom tehnologija Mini Speed (ultrazvuk) i UniFace, patentirane tehnologije radiofrekvencije u jednom tretmanu postižemo dvostruki učinak: uklanjanje viška masnoća s lica, uklanjanje podbratka konturiranje čeljusti ali i lifting opuštene kože lica i vrata. Tehnologija je namjenjena ženama i muškarcima.

Prednosti :: konturiranje lica

Brzo i učikovito

Mini Speed, nova ultrazvučna sonda Accent Prime platforme brzo i učinkovito uklanja višak masnoća s lica i donjeg dijela čeljusti kao i sa nadlaktica.

Sigurna tehnologija

Patentirana ultrazvučna tehnologija Alma Lasera u potpunosti je sugurna za pacijenta. Selektivni ultrazvuk uništava samo masne stanice tamo gdje je potrebno, dok ostala tkiva ostaju netkanuta. 

Ciljano djelovanje

Mini Speed ultrazvčnu sondu koristimo samo na onim dijelovima lica (primarno donji dio lica i čeljust) kako bismo uklonili višak masnoća. 

Kombinacija tehnologija

U istom tretmanu kombiniramo dvije medicinske i iznimno učinkovite tehnologije: ultrazvuk kako bi uklonili višak masnoća s lica i radiofrekvenciju za zatezanje opuštene kože. Tretmani lica na Accent Prime su doista 2 u 1. 

Prije i poslije tretmana Mini Speed sondom

Kontakt i konzultacije

+385 91 33 55 788

antiaging@markusic.hr

Nikole Tesle 1, 51410 Opatija - Croatia