"Najnovija COLIBRI plazma na uređaju Accent Prime omogućuje nam sigurno i jednostavno tretiranje teško dostupnih područja oko očiju, iznad usnica i na čelu. Inovativnim plazma tretmanima popunjavamo bore, podižemo tonus kože i ubacujemo anti aging koktele za brži oporavak i dugotrajan efekt pomalađivanja. Tretmani su sigurni, bezbolni, prvi rezultati se vide već nakon 2 tjedna i zamjenjuju iglene tehnike i kirurške zahvate na navedenim područjima lica.Plazma tretmane preporučam svim svojim klijentima koji žele neinvazivne tehnike, dakle bez igle i noža, sa vidljivim i dugotrajnim rezultatom pomlađivanja. Koristim ih osobno jer sam i sama pobornik neinvazivnih metoda pomlađivanja."

Sanja Markušić, dermoestetičar

Plazma RF tehnologija

 

::::

Plazma radiofrekvencijska tehnologija - Colibri modul - dostupna je na inovativnoj tehnološkoj platformi Accent Prime. Najnovija tehnološka inovacija – COLIBRI plazma tehnologija nam omogućuje nekiruršku blefaroplastiku – uklanjanje viška kože s gornjih i donjih kapaka, finih bora oko očiju, oko i iznad usnica i drugdje na licu i tijelu.

 

Regije koje primarno tretiramo plazma tehnologijom:

 

  • gornje i donje očne kapke
  • bore oko očiju i na čelu
  • bore oko usnica

 

Zašto plazma tehnologija?

 

Kako Colibri plazma djeluje?

Colibri plazma tehnologija koristi unipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju kako bi proizveo plazmu koja na koži proizvodi sitne mikroskopske perforacije. Takva mikro ablacija kože vodi do snažnog stezanja i kontrakcije kože, što rezultira čvršćom i glađom kožom. Colibri plazma nam omogućuje visoko efikasnu alternativu invazivnim tretmanima, posebice u tretiranju regija kojima je teško pristupiti (oko očiju, usnica i dr.).

Zašto je Colibri plazma posebna?

Colibri plazma, za razliku od drugih plazma tehnologija na tržištu, koristi dualni modalitet rada. Prvo, koristi termalni modalitet kojim utječemo na stvaranje novog kolagena koji zatezanje kože tretiranog područja. Drugo, koristi ablativni modalitet koji nam otvara mikro-kanale u koži za unošenje medicinskih koktela klase III za brži oporavak i jači anti aging učinak tretiranog područja.

Zašto je tretman Colibri plazmom napredniji?

Tretmani COLIBRI plazmon napredniji je zbog tehnološke prednosti i dualnog modaliteta rada, ali i zbog činjenice da u našim tretmanima koristimo medicinske proizvode sa hijaluronom i faktorima rasta kako bi koža brže zacijelila, dodatno se hidrirala i ojačala. Naš Colibri plazma protokol je posebno patentiran za Polikliniku Markušić i Anti Aging Centar Markušić i predstavlja vrhunac medicinske estetike i visoke tehnologije koju koristimo u procesu.

Što su faktori rasta u tretmanu?

Faktori rasta potiču brže zacjeljivanje i oporavak kože, dok hijaluron dubinski prodire u kožu, kroz plazmom otvorene mikro kanale, hidratizira ju i potiče stvaranje novih kolagena vlakana koja zatežu kožu, podižu tonus. U plazma tretmanima koristimo dvije vrste faktora rasta: Sterilne ampule sa neumreženim hijaluronom i faktorima rasta za snažan anti aging učinak tretiranog područja, snažan lifting i brži oporavak kože. Medicinski formulirani serum sa faktorima rasta za brži oporavak kože, isti serum preporuča se koristiti 7 dana nakon tretmana kao dio preporučene njege kože nakon tretmana plazmom.

REZULTATI: KOREKCIJA VIŠKA KOŽE NA OČIMA POMOĆU COLIBRI 

PLAZMA TEHNOLOGIJE prije & poslije

 

Konzultacije za plazma tretmane

+385 99 35 66 777

antiaging@markusic.hr

Nikole Tesle 1, Opatija